wilujeung sumping ka nganjang urang !

Wilujeng sumping di buka kami!

apdet inovatif dina pikiran jeung mesin kami nyaeta strategi pangalusna janten ayaan! Kalawan ngembangkeun taun, Qukin Steel Corporation geus kabentuk budaya urang sorangan. budaya urang nyaeta mangrupakeun kombinasi antara nilai inti urang jeung sumanget pengusaha. Kami dedicated ka kajujuran hébat kana klien kami sarta tetep digawé teuas pikeun ngaronjatkeun kualitas urang dina produk na porsi klien kami. Ieu teh guideline sadaya staf kami.

Leuwih lengkep ngeunaan urang

01

steel Bursa

Kalawan stock normal 30000 ton sarta leuwih ti 100 sasmita, produk sasmita ngawengku 200 runtuyan, 300 runtuyan, 400 runtuyan, fase dual, sasmita tahan panas, na baja super austenitic.

02

carana ngokolakeun

Kami siap nyadiakeun hiji layanan eureun kaasup motong na leveling, polishing permukaan, ngalipet, processing plat Checker, ujung polishing, slitting, motong cai jet, motong laser.

03

rarancang&mesin

fasilitas produksi utama urang téh AOD pemurnian tungku, tungku arc furnace, LF tungku, IF tungku induksi; badag gas alam tungku perlakuan panas; badag skala ditémbak blasting mesin beberesih;

04

logistik

Simkuring geus collaborating parusahaan No.1 logistik salila sababaraha taun. Iraha klien kedah kami, kami siap nyadiakeun layanan pengiriman nu pangalusna kalawan paling efisiensi ongkos ekonomis.

LASTEST News

Connect with trend

[/vc_column]