Distributor stainless steel

SONY DSC

wilujeung sumping ka nganjang urang !

Wilujeng sumping di buka kami!

Shanghai Qukin Steel Corporation mangrupikeun salah sahiji distributor stainless steel panggedéna di Cina, Jianglin Steel parantos mésér tim penjualan internasional saprak 2019. Kalayan bantosan Jianglin Steel Group(jlinsteel.com), kami parantos ngembangkeun gancang pisan. Produk kaunggulan kami nyaéta bahan baku stainless steel kalayan jasa hébat. Di 2019, kami parantos ngagabung 8 paméran internasional di panjuru dunya. Samentara, kami parantos nyetél seueur kantor di sababaraha nagara. Ngan pikeun ngalayanan palanggan anu langkung saé. Wilujeng sumping di kantor Shanghai kami sareng grup Tianjin.

Leuwih lengkep ngeunaan urang

Keur naon urang ngahasilkeun

Produsén steel AND solusi layanana

Ngunggah ...

  • 0.07mm Jalur stainless steel

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 and so on Surface: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), snow brushed Standard: ASTM A240 Thickness: 0.05mm-0.3mm Width: 10mm-610mm Origin: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • 0.127mm Jalur Precision stainless steel

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 and so on Surface: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), snow brushed Standard: ASTM A240 Thickness: 0.05mm-0.3mm Width:10mm-610mm Origin: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • 201 304 316 430 Steel Steel lambaran / Lempeng

    1. kelas: 200 runtuyan: 201, 202, jsb. 300 runtuyan: 301, 304, 304L, 316L, 321, 316Ti, jsb. 400 runtuyan: 409L, 410, 410L, 420, 430, 439, jsb. Duplex series: S31803, S32750, S32550, jsb. Super Authentic: 904L, 254KAMI, jsb. Precipitation Hardening: 17-4PH, 17-7PH, jsb. 2. rubak: 1000, 1219, 1250, 1500, 1524, 1800, 2000mm 3. panjang: 2000, 2438, 2500, 3000, 6000mm 4. beungeut: 2B, No.1, No.3, NO.4, hl 5. standar: ASTM A480, JIS G4304, GB / T 24511, GB / T 4237
  • 201 Steel Steel coil

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm Surface:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Standard:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • 201 Pipa Baja stainless

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) panjang: As Customer' s Requirement Surface:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Certification : ISO, SGS,BV [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • 201/304 Zip stainless steel Ngonci Zip Dasi Standar Industri

    ngetik: 201/304 Stainless Steel Cable Locking Zip Ties Industrial Standards Thickness: 0.25-15mm Structure: Ngonci diri, mékanisme bantalan bola pikeun instalasi gancang sareng gampang, boh ku panangan. [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • Panci stainless steel H

    [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Bar Steel Angel Baja

    [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Steel Steel Bar

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), salju disikat standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.076mm-28mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Baja stainless steel Beam

    [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


  • 201 Steel Steel coil

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 304/304L / 316 / 316L Koil stainless steel

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF] [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 317L / 309 / 309S / 310 / 310S Stainless Steel Coil

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 410/420/430 Steel Steel coil

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 8K steel Steel coil

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.8 Eunteung Rengse standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.076mm-28mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • HL stainless steel Coil

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.6(hl) standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.076mm-28mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


  • 201 Pipa Baja stainless

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) panjang: As Customer' s Requirement beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Sértipikasi : ISO, SGS,BV [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 316 309 310 310P Pipa Baja stainless steel / Tube Square

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) panjang: As Customer' s Requirement beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Sértipikasi : ISO, SGS,BV [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 430 Pipa Baja stainless / Tabung Pasagi

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) panjang: As Customer' s Requirement beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Sértipikasi : ISO, SGS,BV [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Pipa Dekoratif stainless steel / Tube

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) panjang:2000mm, 2500mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm,12000mm, jsb beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K,Warna dilapis standar:ASTM,siga,IT,GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Pipa Baja stainless / Tabung Pasagi 304

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) panjang: As Customer' s Requirement beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Sértipikasi : ISO, SGS,BV [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Pipa Seamless Steel stainless

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) beungeut:BA,2B,NO.4,hl,8K standar:ASTM,siga,IT,GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


  • 201 304 316 430 Steel Steel lambaran / Lempeng

    1. kelas: 200 runtuyan: 201, 202, jsb. 300 runtuyan: 301, 304, 304L, 316L, 321, 316Ti, jsb. 400 runtuyan: 409L, 410, 410L, 420, 430, 439, jsb. Duplex series: S31803, S32750, S32550, jsb. Super Authentic: 904L, 254KAMI, jsb. Precipitation Hardening: 17-4PH, 17-7PH, jsb. 2. rubak: 1000, 1219, 1250, 1500, 1524, 1800, 2000mm 3. panjang: 2000, 2438, 2500, 3000, 6000mm 4. beungeut: 2B, No.1, No.3, NO.4, hl 5. standar: ASTM A480, JIS G4304, GB / T 24511, GB / T 4237

  • 301 Steel Steel lambaran / Lempeng

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.4 standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.076mm-28mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 304 Lambaran stainless steel / Lempeng pikeun Susu Tank

    diaméterna luar:6-2500mm, (3/8"-100") kakandeleun:0.3-150mm,(SCH10-XXS) panjang:2000mm, 2500mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm,12000mm, jsb beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT,GB, FROM,en Pamakéan: 304 lambar / piring stainless steel pikeun bak susu [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 309H steel Steel lambaran / Lempeng

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.4 standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.076mm-28mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 310/310S / 310H steel Steel lambaran / Lempeng

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.4 standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.076mm-28mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 316Ti steel Steel lambaran / Lempeng

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.4 standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.076mm-28mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


  • 0.07mm Jalur stainless steel

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), salju disikat standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.05mm-0.3mm rubak: 10mm-610mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 0.127mm Jalur Precision stainless steel

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), salju disikat standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.05mm-0.3mm rubak:10mm-610mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • 201/304 Zip stainless steel Ngonci Zip Dasi Standar Industri

    ngetik: 201/304 Zip stainless steel Ngonci Zip Dasi Standar Industri kakandeleun: 0.25-15mm struktur: Ngonci diri, mékanisme bantalan bola pikeun instalasi gancang sareng gampang, boh ku panangan. [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Jalur Steel stainless BA

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), salju disikat standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.05mm-0.3mm rubak: 10mm-610mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Pinuh Hard Steel Steel Strip

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), salju disikat standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.05mm-0.3mm rubak:10mm-610mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Jalur Precision stainless steel

    kelas: 201/304/316L / 310S / 2205 teras salajengna beungeut: No.1, 2B, No.4, No.6(hl), salju disikat standar: ASTM A240 kakandeleun: 0.05mm-0.3mm rubak: 10mm-610mm asal: POSCO, TISCO,BAOSTEEL [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


  • Kawat Spring Spring Steel

    kelas: 201, 202, 302, 301, 302, 303, 304/L, 304H, 316/L, 309S, 310/S, 317, 329, 347, 409, 410, 416, 420, 430, 430F, 630, 631, 2205 standar: GB, siga, FROM, SUS ukuran: 0.1~ 14mm Status pangiriman: LD, CD [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Kawat las stainless steel / Bar Las / Rod

    Bahan: ER304, ER308, ER308L, ER309, ER309L, jsb kawat diaméterna: 0.8-5mm [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Kawat stainless steel

    kelas: 316L, 302, 304, 430, jsb ukuran: 16hiji-14mm lebur Point: 1350 darajat Celsius Elongation: 1.0%abdi [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


01

steel Bursa

Kalawan stock normal 30000 ton sarta leuwih ti 100 sasmita, produk sasmita ngawengku 200 runtuyan, 300 runtuyan, 400 runtuyan, fase dual, sasmita tahan panas, na baja super austenitic.

02

carana ngokolakeun

Kami siap nyadiakeun hiji layanan eureun kaasup motong na leveling, polishing permukaan, ngalipet, processing plat Checker, ujung polishing, slitting, motong cai jet, motong laser.

03

rarancang&mesin

fasilitas produksi utama urang téh AOD pemurnian tungku, tungku arc furnace, LF tungku, IF tungku induksi; badag gas alam tungku perlakuan panas; badag skala ditémbak blasting mesin beberesih;

04

logistik

Simkuring geus collaborating parusahaan No.1 logistik salila sababaraha taun. Iraha klien kedah kami, kami siap nyadiakeun layanan pengiriman nu pangalusna kalawan paling efisiensi ongkos ekonomis.

LASTEST News

Connect with trend