Distributor stainless steel

SONY DSC

wilujeung sumping ka nganjang urang !

Wilujeng sumping di buka kami!

Shanghai Qukin Steel Corporation mangrupikeun salah sahiji distributor stainless steel panggedéna di Cina, Jianglin Steel parantos mésér tim penjualan internasional saprak 2019. Kalayan bantosan Jianglin Steel Group(jlinsteel.com), kami parantos ngembangkeun gancang pisan. Produk kaunggulan kami nyaéta bahan baku stainless steel kalayan jasa hébat. Di 2019, kami parantos ngagabung 8 paméran internasional di panjuru dunya. Samentara, kami parantos nyetél seueur kantor di sababaraha nagara. Ngan pikeun ngalayanan palanggan anu langkung saé. Wilujeng sumping di kantor Shanghai kami sareng grup Tianjin.

Leuwih lengkep ngeunaan urang

Keur naon urang ngahasilkeun

Produsén steel AND solusi layanana

Ngunggah ...

  • 304/304L / 316 / 316L Koil stainless steel

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm Surface:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Standard:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF] [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • 410/420/430 Steel Steel coil

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm Surface:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K Standard:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • Pipa Dilas Steel

    [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]
  • 304/304L / 316 / 316L Koil stainless steel

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF] [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


  • 410/420/430 Steel Steel coil

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


  • 304/304L / 316 / 316L Koil stainless steel

    kakandeleun:tiis digulung:0.15mm-10mm Panas digulung: 3.0mm-180mm beungeut:BA,2B,NO.1,NO.4,4K,hl,8K standar:ASTM,siga,IT, GB,FROM,en [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF] [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]

  • Pipa Dilas Steel

    [gaya ht-ctc-chat = 99 - Gambar sorangan / GIF]


01

steel Bursa

Kalawan stock normal 30000 ton sarta leuwih ti 100 sasmita, produk sasmita ngawengku 200 runtuyan, 300 runtuyan, 400 runtuyan, fase dual, sasmita tahan panas, na baja super austenitic.

02

carana ngokolakeun

Kami siap nyadiakeun hiji layanan eureun kaasup motong na leveling, polishing permukaan, ngalipet, processing plat Checker, ujung polishing, slitting, motong cai jet, motong laser.

03

rarancang&mesin

fasilitas produksi utama urang téh AOD pemurnian tungku, tungku arc furnace, LF tungku, IF tungku induksi; badag gas alam tungku perlakuan panas; badag skala ditémbak blasting mesin beberesih;

04

logistik

Simkuring geus collaborating parusahaan No.1 logistik salila sababaraha taun. Iraha klien kedah kami, kami siap nyadiakeun layanan pengiriman nu pangalusna kalawan paling efisiensi ongkos ekonomis.

LASTEST News

Connect with trend