apdet inovatif dina pikiran jeung mesin kami nyaeta strategi pangalusna janten ayaan! Kalawan ngembangkeun taun, Qukin Steel Corporation geus kabentuk budaya urang sorangan. budaya urang nyaeta mangrupakeun kombinasi antara nilai inti urang jeung sumanget pengusaha. Kami dedicated ka kajujuran hébat kana klien kami sarta tetep digawé teuas pikeun ngaronjatkeun kualitas urang dina produk na porsi klien kami. Ieu teh guideline sadaya staf kami.

Pameran mesin