The Development of steel Steel

The Development of steel Steel

stainless steel mangrupakeun pamimpin di bahan logam, eta boga loba sipat alus teuing, kayaning lalawanan korosi, lalawanan panas, lalawanan hawa tiis, Sipat processing alus, penampilan stainless steel, geus lega sarta sacara éksténsif dipaké di sagala widang industri jeung sipil. Ieu mangrupakeun bahan struktural jeung hanca nu pohara alus.
stainless steel geus existenced pikeun leuwih ti 90 taun saprak lahirna di awal abad panungtungan. Papanggihan stainless steel mangrupakeun kahormatan dina sajarah metallurgy di dunya. Ieu mah ngan saukur ngaluarkeun yayasan bahan pikeun ngadegna teh, pangwangunan, sarta kamajuan ilmiah sarta téhnologis industri modéren, tapi ogé expands ruang lingkup pamakéan sipil. aplikasi nu ogé sacara signifikan ningkat kualitas masarakat tina kahirupan.
Deui dina jujutan, langkung ti 1,000 sababaraha taun ka pengker, pilar beusi di candi Hindu kuno jeung urang beusi di hareup candi Cina kuna, jeung sajabana, anu kakeunaan angin, hujan, jeung cahya srangéngé pikeun paparan selenium pikeun taun, Tapi maranéhanana éta pohara tahan ka korosi. Ngabalukarkeun perhatian loba sarjana sarta ahli. ti 1820 ka 1822, éta sarjana Britania F. M. Faraday kahiji diulik masalah rusting of steels low-alloy salaku subjék. Anjeunna pangadeg panalungtikan stainless steel.

Ngembangkeun paménta stainless steel téh raket patalina jeung standar hirup masarakat. Pangalaman ngembangkeun stainless steel internasional nunjukeun yen pertumbuhan konsumsi stainless steel nyaeta 1.5 ka 2 GDP kali. sajarahna, ngembangkeun industri militér geus ngarah ka ngembangkeun stainless steel. Tumuwuhna gancang tina sipil maké jeung perluasan pamakéan stainless steel geus disetir ngembangkeun gancang tina stainless steel. Dina kahirupan urang sapopoé, stainless steel bisa ditempo madhab tina dahar tableware mun landscapes salaku pakotaan jeung konstruksi wangunan. Kusabab lolobana stainless steel produk harian make cadar, paménta sakabéh utamana plat.
Produksi stainless steel geus jadi beuki loba ngumpul. Ti kaayaan kiwari stainless steel, eta bisa ditempo yén produksi stainless steel utamana ngumpul di sababaraha nagara jeung wewengkon kayaning Bélgia, Jérman, Jepang, na Propinsi Taiwan Cina.